facebook

İşinizi Kolaylaştıracak Pratik Mutfak Aletleri

27-05-2021 15:39
İşinizi Kolaylaştıracak Pratik Mutfak Aletleri
 Mutfaklarınızda işlerinizi kolaylaştıracak kullanışlı ve işlevsel  pratik mutfak aletleri çeşitlerini sizler için listeliyoruz.
 
Günü büyük çoğunluğunu mutfakta geçirmek istemeyenler, vakitten tasarruf etmek isteyen anneler ve kadınlar için oluşturduğumuz bu listede çırpma kaplarından, rendelere kadar bir çok çeşit ürün var. Buyrun hep birlikte göz atalım!
 

 Çelik Karıştırma Kabı
 
 
Paslanmaz çelikten üretilen karıştırma çırpma kabı rende aparatı ile mutfaklarınızda en iyi yardımcınız olabilir. Çelik kabın kapağının üzerinde, çıkartılabilir kapaklı mikser penceresi bulunmakta. Bu pencerelerden mikseri kap içerisine uzatarak etrafa sıçratmadan karıştırma ve çırpma işlemi yapabilirsiniz.
 
 
 
Çelik Makarna Süzgeci
 
 
Çelik makarna süzgeçleri paslanmaz çelikten üretilmiş, sağlıklı ve uzun ömürlü bir yardımcıdır. Çilek, erik ve benzeri meyveleri yıkamak için de tercih edebilirsiniz.
 
 
 

Hassas Mutfak Terazisi
 
 
 
5 kg kapasiteli olanlar mutfağınızda iş görecektir. Yemek tariflerini "acaba fazla mı koydum" telaşına girmeden keyifle hazırlayabilmeniz için mutlaka mutfaklarınızda bulundurmanız gerekmedir.
 
 
 
 
 Çelik Lavabo Süzgeci
 
 
 
Mutfaklarınızda kurtarıcı olacak, lavabo içerisinde sebze ve meyve yıkayıp süzebilmenize olacak sağlayan harika bir yardımcı.
 
 
 
Hamur Porsiyonlayıcı
 
 
 
Ölçek göstergesi sayesinde istediğiniz miktarda hamuru tavaya dökerek aynı ebatlarda pankek yapabilirsiniz. Hamur porsiyonlayıcı ürünü ayrıca soğutulmuş jöle, krep, muffin ve kek hamuru  kalıplarına hamur dökerler de tercih edebilirsiniz.
 
 
 
Sarımsak Ezici
 
 
 
Sarımsak ezmek için aşırı güç kullanımı gerektiren, sağa sola sıçratan savanları bir kenara bırakın. Bu tür bir sarımsak ezeceği kullanmanız daha daha pratik olacak, hem de sağa sola sıçratmadan sarımsak ezmenize yarımcı olacaktır.
 
 
 
Tabak Dizme Aparatı
 
 
 
Mutfak rafı içerisinde kurtarıcınız olacak tabak dizme aparatları.
 
 
 
Porselen Limon Sıkacağı
 
 
 
Sağlıksız ve bir kaç parçadan oluşan plastik limon sıkacaklarını çöpe atın! Böyle bir limon sıkacağı hem sizi extra temizlik yükünden kurtarır hem de sağlıklı bir kullanım sunar.
 
 
 

 
 Solingen Soyacak ve Sebze Bıçağı Seti
 
 
 

 Paslan, çabuk körelen kullanışsız bıçakların yerine elinizin altında bulunduracağınız böyle bir set çok işinize yarayacaktır. Kaliteli bir markayı tercih ederseniz eğer yıllarca kullanabilirsiniz. Sebze keserken, meyve soyarken büyük bıçakların aksine çok işlevsel olabilmekte bu bıçaklar.
 
 
 

 Sebze Haşlama Sepeti
 
 
 
Buharda yağ kullanmadan, sağlıklı ve pratik sebze pişirmenizi sağlar. Bebekli anneler ve kilo vermek isteyen kişilerin tercih edebileceği yardımcı bir mutfak gerecidir.
 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.