facebook

Granit Tava ve Tencere İlk Nasıl Kullanılır?

27-05-2021 12:59
Granit Tava ve Tencere İlk Nasıl Kullanılır?

Granit Tava İlk Nasıl Kullanılır?

 

Son teknolojinin mutfaklarımız ile buluşturduğu, leziz yemekler pişirebildiğimiz granit tava ve tencere talimatlara uygun kullanıldığı taktirde çok uzun yıllar boyunca yardımcımız olur. Heyecanla açtığımız paketlerin içerisinde çıkan granit ürünleri elimize aldığımızda aklımda bir soru belirir; ilk nasıl kullanılır

Bu sorunun cevabını veriyoruz...


Granit Tencere İlk Kullanım


Üretim aşamasında kullanılan çeşitli koruyucu yağlar ve kirler tencereniz ile birlikte evinize taşınacaktır. İlk olarak bu kirlerden arındırmak için yumuşak sünger ve sıvı deterjan ile ılık su altında yıkayınız. Kuruduktan sonra başka bir tencere ile iç içe geçmeyecek şekilde rafa kaldırın.

İlk kullanacağınız zaman tencerenin dibine 2 yemek kaşığı kadar yağ ekleyin, elinize bir miktar pamuk alarak iyice yer yerine yedirin hafif bastırarak.  

Ve tencereniz hazır ! Artık lezzetli yemekler pişirebilir, maharetlerinizi sergileyebilirsiniz.

 

 

Granit Tava İlk Kullanım


Yukarıda vermiş olduğumuz bilgiler granit tava için de geçerlidir.

 


Granit Tava ve Tencere Kullanım Talimatı

 

 


  • - Kesinlikle yemekleri çabuk soğutmak için tüpten aldığınız granit tencereyi yada tavayı soğuk su ile temas ettirmeyin! Ani ısı değişiklikleri kaplamasına zarar verebilir.

  • - Granit tava ve tencereler elde yıkanır, kesinlikle bulaşık makinesine atmayın. Bulaşık tabletlerinde ki tuz yapışmaz özelliğine zarar vermektedir.

  • - Yıkama esnasında çelik tel, sünger arkası sert yüzeyleri kullanmayın. Bu işlem tavanızın yapışmazlık özelliğini yitirmesine neden olacaktır. 

  • - Tahta veya çelik kaşıklar kullanmayın. Granit tencere ve tavalarda  sadece ısıya dayanıklı silikon kaşıklar tercih edin.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.