facebook

2021 Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

09-04-2021 10:50
2021 Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

Anneler Günü Hediye Fikirleri

 
Ona alacağınız hiç bir hediye şüphesiz sizin ona göstereceğiniz sevgi kadar değerli olmayacaktır. Fakat yine de yaklaşan 9 mayıs anneler günü için ufakta olsa bir hediye almanız tavsiyemizdir. Ona göstereceğiniz sevginin yanında sunacağınız küçük bir hediye onu çok mutlu edecektir. Kararsızlığınızı görüyor, bu yüzden sizin için annenizin mutfakta ve sofrada kullanabileceği hediye fikirlerini listeliyoruz.
 
 
 

Tencere Takımı

 
Eğer ki annenizin tencere seti eskimiş, modası geçmiş ise ona en yeni modellerden bir tencere seti alıp hediye edebilirsiniz.
 

Çaydanlık Takımı

 
Rengarenk bir çaydanlık takımını sevginiz ile beraber sunabilirsiniz.
 

Fırın Kabı / Tepsisi

 
Fırın yemeklerine düşkün bir anneniz var ise ona granit, döküm bir tepsi hediye edebilirsiniz.
 

Türk Kahvesi Fincan Seti

 
Türk kahvesi müptelası, elinden fincan düşmeyen bir anne sahibi olanlar için bir öneri :)
 

Çırpma Kabı

 
Kek ve benzeri tatlıları yapmaktan keyif alan bir anneniz var ise ona mutfakta yardımcı olması için çelik bir çırpma kabı satın alabilirsiniz.
 

Kahvaltı Takımı

 
Pazar kahvaltılarını dört gözle bekleyen,  bundan keyif alan anneler için kahvaltı takımı hediye edebilirsiniz. Bütçeniz yeterli değil ise kardeşleriniz ile birleşerek ortaklaşa bile alabilirsiniz.
 
 
 
 
 
Tüm bu saydıklarımı ve daha fazlasını Betüşün Dükkanı' nda bulabilir, kredi kartına taksit ve kapıda ödeme seçenekleri ile annenize alabilirsiniz. 
 
 

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.